Ansökan till hösten klar

Idag har jag skickat in mina urvalsprover till Kreativt skrivande III. Min vana trogen är jag ute i sista minuten, sista dagen att skicka in är imorgon. Proven bestod av tolv sidor skönlitterär text och en fyra sidor lång mini-essä. Jag valde ut det bästa jag kunde hitta bland de dikter jag skrivit under året samt en essä som jag fått beröm för, också från årets kurs. Det pirrar lite i magen. Jag räknar med att komma in, men man vet ju aldrig. Hoppas verkligen att jag gör det, för det vill jag jättegärna.

En bild tagen med mobilen i all hast under dagens skogspromenad, förgätmigej vid Valasjön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: