Skön start på året

Hösten 2019 var ganska rörig och stressig. I mitten av terminen bytte jag extrajobb, vilket medförde flera tidskrävande utbildningar som i sin tur ledde till att jag halkade efter med några av uppgifterna på Kreativt skrivande II. Jag brukar sällan eller aldrig lämna in uppgifter för sent, så det kändes verkligen inte bra att ligga efter. Nu har jag äntligen kommit ikapp med allt och är redo för årets första inlämning, som är imorgon. Då ska jag lämna in tio sidor av mitt eget projekt, diktsamlingen. 

Har haft några riktigt sköna dagar nu i början av året då jag har läst mycket (bland annat Vladimir Nabokovs Lolita, Frank O´Haras Lunchdikter, Vargen av Katarina Wennstam och Nej och åter nej av Nina Lykke), umgåtts med familjen och djuren, varit ute på skogspromenader, jobbat några enstaka pass, målat om ett gammalt skåp från vitt till turkos, gjort upp planer för resten av året och tittat på några avsnitt av Beverly Hills. Sådant behövs också. Nu känner jag mig stark som tiger och utvilad. Skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: