Gott Nytt År!

Egentligen hade jag planerat att försöka få till en riktigt snygg motljusbild på kaninen Aslan, sittande på en skimrande gråsten med mjuk mossa mellan tårna och ett glittrande stänk av rimfrost i morrhåren. Dessvärre blev det ingen rimfrost, så jag bestämde mig för att istället använda en av inomhusbilderna på Bella med bärnstensögonen till årets nyårskort.

Med denna bild av min lilla ljuvliga, tjockkindade, innerligt älskade brittiska korthårskatt vill jag nu önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! Vill också passa på att tacka alla som har hjälpt och stöttat mig på olika sätt under året som gått. Av allt att döma är det synnerligen spännande och händelserikt 2020 som väntar runt kröken, mer än så kan jag inte säga just nu, men hoppas verkligen att ni vill fortsätta att följa mig även fortsättningsvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: