Julhälsning från en frusen whippet

Min whippet Trollet är inte särskilt förtjust i vare sig den rådande väderleken eller allt det onödiga glitter som följer med julen, dessutom har han ådragit sig en mildare form av vinterdepression. Trots detta ställde han motvilligt upp på att posera i den här illasittande och utomordentligt fåniga renhornsliknande huvudbonaden, allt för att glädja sin matte. Med denna bild av min älskade, grånosade elvaåring vill jag därmed passa på att önska er alla en riktigt God Jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: