Kommande konstutställning

Det har hänt något oväntat och jätteroligt! Nyligen fick jag ett erbjudande om att vara med på en konstutställning i Varberg, och idag blev det bestämt att projektet definitivt blir av. Utställningen kommer att ta plats på Konstpassagen i Arena Varberg, den startar i mitten-slutet av november och varar ända in i januari. De medverkande kommer att vara jag och en konstnär som heter Agneta Wennergren. Mitt bidrag kommer att bestå av ett tiotal foton. Temat blev också bestämt idag, i samråd med curator Eva Skogar – men vad det blir behåller jag för mig själv ett tag till. Det här var sannerligen en glad överraskning och jag ser verkligen fram emot det ärofyllda uppdraget!

Märkligt nog har det ramlat in en del förfrågningar om diverse fotojobb sedan jag stängde ner min hemsida som fotograf och bestämde mig för att satsa mer på skrivandet. Inga problem, både kameran och företaget finns kvar så det mesta går att lösa. Nedan en nytagen bild från ett helt annat sammanhang då min bror och hans band behövde en bild. Brorsan är den långhårige tuffingen i mitten.

Eternal Lies.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: