Så blir hösten

Höstens planer är nu fastställda. Istället för att läsa flera kurser på en gång har jag bestämt mig för att satsa allt på Kreativt skrivande II. Kursen går på halvfart, men det går att lägga nästan hur mycket tid som helst på den. Till stor del kommer det att handla om våra egna litterära projekt, och jag har så smått börjat göra upp planer för en diktsamling med färgbilder. Helt otroligt lyxigt att det bara går att göra sådana här saker! Jag blir så glad när jag tänker på allt roligt jag har framför mig.

Vid sidan av skrivandet kommer jag att jobba extra på ett lager, ett aktivt och rörligt jobb som passar bra som komplement till allt stillasittande vid datorn. Det ska bli jättekul att ha arbetskamrater igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: