Manuset skickat till förlag

Nu har jag skickat iväg mitt manus Alkoholisten & Parasiten. En mörk saga om missbruk och medberoende till förlag! Det känns lite overkligt, har ju hållit på med det här så länge och nu ligger det helt plötsligt i händerna på andra människor. Fast någon gång måste man våga släppa taget och nu var det dags. Jag är glad att jag lyckades hålla mig till tidsplanen, skickade ju faktiskt iväg det vid sommarens slut som jag hade bestämt. Även om det bara är ett steg på vägen så ser jag det som ett viktigt delmål, det känns härligt att ha kommit såhär långt åtminstone. 

Vad händer nu? Troligen dröjer det två-tre månader innan jag får något svar från förlagen. Vill man vara riktigt ruskigt pessimistisk kan man ju välja att tro på dem som säger att man ska bli refuserad hundra gånger innan man får ge ut någon bok… Allvarligt talat vet jag inte vad jag ska förvänta mig, vi får helt enkelt se hur det går. Det här är i alla fall något av det mest spännande jag har gjort. 

En tanke på “Manuset skickat till förlag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: