Skrivarkompisar

Igår träffade jag mina skrivarkompisar Sissel och Jessika, som har kommit att betyda mycket för mitt skrivande och hela känslan kring att välja ett skrivande liv. Då och då träffas vi i Halmstad och diskuterar skrivande, bollar tankar och idéer, inspirerar varandra och läser varandras texter. Efteråt känner jag mig alltid upplivad och fylld av arbetslust. Mycket välgörande och roligt att prata med likasinnade!

Sissel och Jessika var till stor hjälp i min process med att byta efternamn. Innan jag bestämde mig för Thomasdotter fanns massor av olika förslag som vi hjälptes åt att utvärdera – och kanske kan några av alternativen som blev över komma till användning åt romankaraktärer i våra kommande böcker. Igår överraskade de mig med en present för att fira mitt nya namn: en lyxig blå skrivbok med Nina Thomasdotter tryckt på omslaget. Underbaringar! Jag blev såklart jätteglad.

En tanke på “Skrivarkompisar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: