Funderingar inför hösten

Det börjar bli dags att bestämma hur hösten ska se ut. Det som är klart är att jag ska gå Kreativt skrivande II på distans på Linnéuniversitetet och påbörja mitt nästa litterära projekt. Kursen går på halvtid i två terminer, men vad ska jag göra med resten av tiden? Har kommit in på två kurser till: Bilderboken i teori och praktik och Konflikthantering i skolan. Bilderboken i teori och praktik verkar väldigt rolig och jag skulle gärna vilja gå den. Kursen om konflikthantering i skolan valde jag eftersom jag har sökt jobb som elevassistent och tänkte att den kunde göra mig bättre rustad inför det. Har också sökt några jobb inom butik, industri och lager och väntar på besked. Spännande tid just nu då många olika dörrar står på glänt.

Årets sista dopp? Vattnet är kallt i Stora Hornsjön i slutet av augusti. /Foto: Astor Frank

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: