Ljudböcker och sommarprat

De flesta hundpromenaderna tar mellan en och två timmar. När Trollet och jag går själva brukar jag lyssna på ljudböcker, och nu under sommaren även på Sommar i P1 – ett sommarprat med musik tar ca 90 minuter, så det passar perfekt. För ett litet tag sen lyssnade jag på författaren Eija Hetekivi Olssons sommarprat. Jag blev totalhänförd och förbluffades av hennes skakande sanningsord. Hon kämpaglödde och peppsnackade i radion på underbaraste förortsspråket så att jag vimmelkantrade och blev alldeles yrglad. Jag blev så lyckoinspirerad och ocensurerat imponerad av både ordbriljerandet och budskapet att jag direkt efteråt började lyssna på hennes bok Ingenbarnsland som ljudbok. Nu har jag snart lyssnat på hela och tänker fortsätta med uppföljaren Miira.

I skogen med Trollet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: